در جامعۀ در حال گذار و حیران ماندۀ بین " سنت "و " مدرنیته " ، در روزگاری که نظام ارزشی حاکم بر خانواده های قدیمی و سنتی در اذهان فرزندان نسل جدید شکسته شده است ؛ در دورانی که فرزندان ما از بدو تولد با تجهیزات مدرنی از قبیل کامپیوتر ، بازی های رایانه ای ؛ شبکه های اجتماعی و ... آشنا شده و دنیایی متفاوت با دوران کودکی ما را تجربه می کنند ؛ سیستم های تربیتی و آموزشی ما و جامعۀ ما و خانواده های ما ؛ کماکان بر انگاره ها و طرحواره ها و آموزش های نسل قدیم و پدربزرگ ها و مادربزرگ های ما می چرخد و مشکلات خانواده ها با فرزندان شان؛ درست از همین نقطه است که آغاز می شود : دنیا تغییر کرد و ما تغییر نکردیم .... نسل ها عوض شد و آموزش ها و روش های تربیتی و ذهنیات ما عوض نشد. مایی که بدون طی کردن آموزش های لازم ؛ اطلاع از مهارت های زندگی و تکنیک های فرزندپروی ازدواج کردیم و صاحب فرزند شدیم ؛ امروز در گذرگاه زندگی و در مواجهه با فرزندان مان زمین گیر شده ایم .... مجموعه کارگاههای های آموزشی مهارت های فرزندپروری تلاش دارد بر اساس آخرین دستاوردهای علمی و تربیتی و زیر نظر اساتید مجرب و برجستۀ حوزۀ روانشناسی و روانپزشکی کودک و نوجوان ؛ شما را با اصول و مبانی و تکنیک های تربیت فرزند سالم و صالح آشنا سازد .
تا به امروز ؛ هفت دوره کارگاه فرزندپروری در مرکز آرن برگزار شده است . این هفت دوره با رویکردها و سرفصل های مختلف و توسط اساتید متفاوتی در مرکز آرن ارائه شده اند و اما به رغم تفاوت هر کارگاه با کارگاه قبلی ؛ تلاش شده است که روح حاکم بر این کارگاههای آموزشی ؛ پاسخ به برخی از مهم ترین دغدغه های والدین در ارتباط با تربیت فرزندان شان باشد .
هشتمین دورۀ کارگاههای آموزشی مهارت های فرزند پروری مرکز آرن ؛ در ۱۲ ساعت ( هشت جلسۀ یک و نیم ساعته ) سه شنبه های هر هفته از ساعت ۱۷ الی ۱۹ از ۲۸ مهر ماه تا ۳ آذر ماه ۱۳۹۴ با تدریس خانم دکتر منصوره میرزاده ( فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان ) در مرکز جامع آرن برگزار شد . سرفصل های مورد بررسی جلسه به شرح ذیل می باشد:
۱- ارتباط موثر با کودک
۲- عوامل موثر در شکل گیری اختلالات رفتاری کودک
۳ – راهکارهای مدیریت رفتارهای مقابله ای کودک
سپس در ۵ جلسۀ بعدی ؛ در هر هفته یک مهارت خاص جهت ارتباط سالم و مدیریت رفتار کودک به حاضرین در کارگاه آموزش داده می شود . این مهارتها به ترتیب عبارتند از:
۱ - توجه کردن (Attending)
۲ - پاداش دادن (Rewarding)
۳ - نادیده گرفتن (Ignoring)
۴ - دادن دستورات موثر به کودک (Giving your Child effective direction)
۵ - استفاده درست از محروم سازی موقت (Time_Out)
لازم به ذکر است، گواهینامه های معتبر آموزشی قابل پیگیری به صورت آنلاین به شرکت کنندگان کارگاه اعطا شد.
علاقه مندان به کسب اطلاعات بیشتر و آشنایی با سایر کارگاه های درحال برگزاری می توانند با شماره تلفن های ۵-۳۸۴۶۳۶۵۳ - ۰۵۱ تماس و یا به فهرست کارگاه های آموزشی مراجعه نمایند.