فاز مطالعاتی تشکیل مرکز جامع آرن با محوریت تشخیص و درمانهای تکنولوژیک روانشناختی و ارائۀ خدمات کاربردی حوزۀ روانشناسی ، علوم شناختی و علوم اعصاب ، از سال ۱۳۸۵ آغاز شد . این مرکز پس از یک روند تحقیقاتی ۴ ساله و امکان سنجی اجرایی کردن ایده ها و تفکرات خود ، در پانزدهم دی ماه ۱۳۸۹ ؛ نخستین کنگرۀ سراسری خود را برگزار کرده و به بهانۀ برگزاری این کنگره از حضور خود در جامعۀ علمی شرق کشور رونمایی نمود . پس از برگزاری این کنگرۀ کشوری ، این مرکز فعالیت خود را در دانشگاه فردوسی مشهد و با مجوز رسمی این دانشگاه ادامه داده و در نهایت به محل فعلی خود در خیابان احمدآباد مشهد منتقل شده و تا امروز ؛ تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی مشهد به فعالیت خود ادامه داده است .
در ۵ سال گذشته این مرکز در چهار حوزۀ آموزش ، پژوهش، مشاوره و درمان های روانشناختی شرق کشور حضوری تمام وقت و حرفه ای داشته و پذیرای هزاران نفر از مردم عادی و پژوهشگران و اساتید و دانشجویان رشته های مختلف دانشگاهها و مراکز آموزش عالی بوده و تجربۀ اجرا و انجام صدها پروژه و برنامه مختلف و متنوع علمی را در دستور کار خود دارد . کارنامۀ آرن در این سالها مزین به ارائۀ انواع خدمات مختلف و انجام فعالیت های خلاقانه و نوگرا در حوزۀ مغز و روان می باشد که شرح و ارائۀ گزارشی از این برنامه ها ؛ زمان بسیاری را طلب می کند که از حوصلۀ این نوشتار خارج است. طبیعتاً فعالیت های درمانی، آموزشی ، پژوهشی ؛ مشاوره ای ؛ اجرایی و سازمانی این مرکز در حوزه های روانشناسی، مهندسی پزشکی ، روانپزشکی ، علوم شناختی ، نوروساینس و تربیت بدنی در ۵ سال ( و یا به عبارتی در ۹ سال گذشته ) ؛ کوله باری از تجربیات مختلف را برای این مرکز در پی داشته است که در آستانۀ ورود به ششمین سال رسمی فعالیت این مرکز تصمیم گرفته ایم که به پاس اعتمادی که مخاطبان مان در این سالها به ما داشته اند ؛ این تجربیات مان در حوزه های مختلف را مستندسازی و طبقه بندی کرده و در غالب کارگاههایی آموزشی به عموم علاقه مندان و فعالان این حوزه منتقل کنیم . بزرگی گفته است که " تجربه " سخت گیر ترین آموزگاران است ؛ چرا که اول امتحان می گیرد و سپس درس اش را به انسان می دهد و همچنین گفته است که " تجربه " ، شانه ای است که روزگار پس از ریختن موهای سر انسان به او اهدا می کند .
انسان عاقل از تجربیات دیگران به بهترین شکل ممکن استفاده می کند تا سرعت و کیفیت مسیر رشد و توسعه اش بیشتر گردد . امیدواریم انتقال تجربیات چندین سالۀ مرکز آرن برای تمامی کسانی که علاقه مند به فعالیت در حوزۀ مغز و روان و یا هرگونه فعالیت های نوگرا و جدیدی در حوزۀ علمی می باشند ، مثمر ثمر واقع شود .
اولین کارگاه از پژوهش تا اشتغال در ۸ ساعت ( دو جلسۀ چهار ساعته ) در مرکز آرن و با تدریس آقای مهندس محمدحسین خاکسار در حال برگزاری می باشد .
سرفصل های آموزشی مورد بررسی در کارگاه به شرح ذیل می باشد:
• موضوعات پژوهشی جدید در علوم میان رشته ای حوزۀ مغز و روان ( روانشناسی ، مهندسی پزشکی ، روانپزشکی ؛ علوم شناختی و نوروساینس ) و تجربیات پژوهشی مرکز آرن
• چگونه موضوع پژوهشی انتخاب کنیم ؟ چه موضوعاتی را انتخاب کنیم ؟
• چگونه موضوع پژوهشی انتخاب شده را کاربردی و تجاری سازی کنیم ؟
• مبانی تشکیل اتاق فکر با تخصصهای مختلف در علوم میان رشته ای
• طراحی سیستم و سازمان جهت ورود رسمی به حوزۀ اشتغال و اجرایی کردن پروژه
• کالبد شکافی مسیری که آرن در ۵ سال گذشته در حوزۀ پژوهشی و علمی رفت ؛ اشتباهاتی که مرتکب شد ؛ موفقیت هایی که کسب کرد و اقدامات درستی که صورت گرفت .
شروع اولین دوره کارگاه آموزشی از پژوهش تا اشتغال از ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۳۹۵ می باشد. این کارگاه در دو روز به مدت چهار ساعت ( ۲۱ و ۲۸ اردیبهشت ماه ۹۵ ) از ساعت ۱۶ تا ۲۰ عصر ( ۴ تا ۸ عصر ) برگزار خواهد شد.
به شرکت کنندگان گواهی معتبر آموزشی با امضا استاید دوره که قابل استعلام بصورت آنلاین می باشد داده خواهد شد .
علاقه مندان به کسب اطلاعات بیشتر در مورد برنامه های آیندۀ مرکز آرن می توانند از طریق زیر با مرکز آرن در ارتباط باشند :
به بخش کارگاه های آموزشی مراجعه نمایند.
همه روزه از ساعت ۱۰ الی ۱۹ با شماره های ۵ – ۳۸۴۶۳۶۵۳ – ۰۵۱ تماس حاصل فرمایند.
با نشانی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید در تماس باشند .
از طریق عضویت در خبرنامۀ آرن در جریان آخرین اخبار و اطلاعات مرکز قرار بگیرند .
در کانال رسمی مرکز آرن در تلگرام عضو شوند .