به گزارش روابط عمومی مرکز جامع آرن؛ نخستین کارگاه آموزشی "فرزندپروری کارآفرینانه" روزهای یکشنبه از تاریخ 9 دی ماه تا 14 بهمن ماه سال 1397، به مدت 12 ساعت در مرکز جامع آرن و در سالن همایشهای یونس برگزار شد.
در این کارگاه؛ مهندس محمد حسین خاکسار (مدیر و پژوهشگر مطالعات میان رشتهای در مرکز جامع آرن) با اشاره به سرفصلهای زیر:
1– کارآفرینی چیست؟، کارآفرین کیست؟، کودک کارآفرین یعنی چه؟، ذهن یک کارآفرین چگونه کار میکند؟، "ناخودآگاه اقتصادی" والدین از چه ساخته شده است و چگونه این ناخودآگاه به مرور به کودکان منتقل میشود؟، مختصری در مورد آیندهی ایران (آینده پژوهی و سناریوهای ممکن و محتمل در وضعیت اشتغال و اقتصاد 15 سال آیندهی کشور)، بررسی احتمالات زندگی شغلی کودکان امروز و مردان و زنان فردا در 15 سال آینده
2– چگونه کودک را در فرآیندهای رشد روانی به سمت آشنایی با مفاهیم کارآفرینانه سوق دهیم؟ (بازخوانی تجربیات موفق چهار کشور دنیا در این زمینه)
3- مقدمهای بر مغز و شناخت: کمک به کودک و تعمیق یادگیری در او از طریق "استعارهسازی" و "بازیهای کارآفرینانه "
4- چگونه با کارتون و انیمیشن به کودکان خود مفاهیم اقتصادی را بیاموزیم؟ (مطالعهی موردی: آموزش مهارت تصمیمگیری)
5- خلاقیت (به عنوان یکی از ارکان کارآفرین) چیست و چگونه میتوان کودکانی خلاق پرورش داد؟ (خلاقیت از منظر تئوری آشوب و علوم اعصاب شناختی)
6– تفکر پیوندی (به عنوان یکی از ارکان کارآفرینی) چیست؟ چگونه میتوان آن را از کودکی تقویت کرد؟
توضیحات مبسوطی در مورد فرزندپروری کارآفرینانه به شرکتکنندگان در کارگاه ارائه دادند.
"فرزندپروری کارآفرینانه" یعنی:
اول- آموزش نوع خاصی از مهارتهای فرزندپروری به والدین با هدف "آگاهی بخشیدن به ایشان در مورد کارآفرینی و الزامات آن و برنامهریزی برای آیندهی شغلی کودکانشان "
دوم- آماده کردن ذهنی والدین برای تربیت نسلی از کارآفرینان فردا
سوم- آموزش انجام "تمرینانی خاص توسط والدین بر روی کودکان" از طریق قصهگویی، استعارهسازی، بازی، روشهای فعالسازی شناختی و ... که به مرور منجر به توسعهی ذهنی و مغزی کودکان و نوجوانان و آمادگی ایشان جهت ورود به دنیای کارآفرینی در سنین بزرگسالی خواهد شد.
کارگاههای "فرزندپروری کارآفرینانه" در ذیل پروژهی "کودک و نوجوان کارآفرین" برای اولین بار در کشور توسط آقای مهندس خاکسار (کارآفرین و پژوهشگر مطالعات میان رشتهای در حوزهی مغز و روان) و با همراهی تیمی از متخصصان مختلف از دو سال پیش شروع به طرحریزی و از دی ماه سال 1397 در مرکز جامع آرن آغاز به کار کرد.
این کارگاه توسط واحد رسانهی مرکز جامع آرن فیلمبرداری و تدوین شده است و نسخهی کامل آن بر روی یک عدد DVD قابل ارائه به علاقهمندان میباشد. علاقهمندان به کسب اطلاعات بیشتر در مورد برنامههای آیندهی مرکز جامع آرن و تهیهی DVD های آموزشی، میتوانند از طریق زیر با ما در ارتباط باشند:
• از طریق عضویت در خبرنامهی آرن در جریان آخرین اخبار و اطلاعات مرکز قرار بگیرند.
• در کانال تلگرام arencenter@ عضو شوند.
• همه روزه از ساعت ۱۰ الی ۱۹ با شمارههای ۵ – ۳۸۴۶۳۶۵۳ – ۰۵۱ تماس حاصل فرمایند.
• با نشانی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید در تماس باشند.