صفحه اصلی
یازدهمین و دوازدهمین کارگاه آموزشی "اصول مذاکره در تعاملات تحصیلی، شغلی و تجاری" با محوریت انتقال تجربیات و نکات بیش از 500 مذاکره‌ی موفق در 12 سال گذشته، از زبان مدیر این مرکز، جناب آقای مهندس محمدحسین خاکسار در مرکز جامع آرن برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی مرکز جامع آرن؛ یازدهمین و دوازدهمین کارگاه آموزشی "اصول مذاکره در تعاملات تحصیلی، شغلی و تجاری" در روز‌های دوشنبه مورخ 15 و 22 و 29 بهمن ماه سال 1397، به مدت 12 ساعت در مرکز جامع آرن و در سالن همایش‌های یونس برگزار شد.

 

 

در این کارگاه آموزشی؛ مهندس محمدحسین خاکسار (مدیر و بنیانگذار مرکز جامع آرن)، توضیحات مبسوطی در مورد انتقال تجربیات و نکات بیش از 500 مذاکره‌ی موفق در 12 سال گذشته، به شرکت‌کنندگان در کارگاه ارائه دادند.

تفکر عموم مردم ما بر این است که آموختن مهارت‌های مذاکره فقط مخصوص دیپلمات‌ها و رجال سیاسی است و "مذاکره کردن" نیز فقط مخصوص موضوعات مهمی از جمله پرونده هسته‌ای و .... می‌باشد. این تفکر و تصور عمومی کاملاً اشتباه است !!! ما انسان‌ها هر روزه و برای هر موضوع کوچکی در حال مذاکره و رایزنی با دیگران هستیم. در واقع می‌توان گفت ما در جهانی از مذاکره زندگی می‌کنیم و حتی می‌توان مدعی شد که "انسان، حیوان مذاکره کننده است!!!". چنان که اگر توانایی مذاکره و گفتگوی سازنده و تعاملی را از یک انسان سلب کنیم، او به حیوانی شبیه خواهد شد که امکان برقراری ارتباط مدرن و پیشرفته با دیگران را نخواهد داشت. ما به صورت روزمره در جهانی از مذاکره زندگی می‌کنیم:

• وقتی می‌خواهیم معلم یا استاد خود را برای تغییر نمره‌ی درسی‌مان اقناع کنیم.

• وقتی می‌خواهیم رئیس یک بانک را قانع کنیم که به ما وام بدهد.

• وقتی با یک خانم یا آقا آشنا می‌شویم و می‌خواهیم به او پیشنهاد ازدواج بدهیم.

• وقتی می‌خواهیم از پدر و مادر یا همسرمان برای رفتن به یک مهمانی دوستانه اجازه بگیریم و ده‌ها مورد مشابه

در هه‌ی این حالات ما بدون این که خودمان متوجه باشیم در حال "مذاکره" هستیم. "مذاکره کردن" فقط به معنی گفت و گو کردن نیست. مذاکره کردن علاوه بر گفتگو و مکالمه نیاز به دقت، توجه و تمرکزی بسیار بالا به جزئیات چهره‎ی نفر مقابل، زبان بدن، احساسات و هیجانات و مرور منافع و درخواست‌های او در طی چند دقیقه دارد.

شناخت تیپ شخصیتی نفر مقابل در چند دقیقه‌ی اولیه‌ای که با او شروع به صحبت می‌کنیم؛ فهم نیات باطنی و پیدا کردن نقاب‌ها و ماسک‌های طرف مقابل و تحلیل میزان عقلانیت و یا هیجانات و تکانه‌ها و احتمالاً خشم‌ها و عقده‌های طرف مقابل به ما در طرح‌ریزی یک استراتژی کارآمد در مذاکره کمک بسیاری خواهد کرد. از نگاهی دیگر، تمرین مهارت‌های مذاکره به نوعی تمرین بالا بردن هوش هیجانی است. ما در یک مذاکره‌ی موفق، بیش از هر چیزی به داشتن هوش هیجانی بالا نیاز داریم و بنابر این یادگیری اصول و فنون مذاکره به ما در بهبود مهارت‌ها و همچنین بهبود مؤلفه‌های مرتبط با هوش هیجانی کمک می‌کند.

این کارگاه توسط واحد رسانه‌ی مرکز جامع آرن فیلم‌برداری و تدوین شده است و نسخه‌ی کامل آن بر روی یک عدد DVD قابل ارائه به علاقه‌مندان می‌باشد. علاقه‌مندان به کسب اطلاعات بیشتر در مورد برنامه‌های آینده‌ی مرکز جامع آرن و تهیه‌ی DVD های آموزشی، می‌توانند از طریق زیر با ما در ارتباط باشند:

• از طریق عضویت در خبرنامه‌ی آرن در جریان آخرین اخبار و اطلاعات مرکز قرار بگیرند.

• در کانال تلگرام arencenter@ عضو شوند.

• همه روزه از ساعت ۱۰ الی ۱۹ با شماره‌های ۵ – ۳۸۴۶۳۶۵۳ – ۰۵۱ تماس حاصل فرمایند.

• با نشانی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید در تماس باشند.

آدرس مرکز: مشهد - خيابان احمدآباد - بين ملاصدرا ۱۱ و ۱۳ - پلاک ۵۵ - تلفکس: ۵-۳۸۴۶۳۶۵۳ - ۰۵۱

سامانه آرن کارت
ارسال پیام تلگرامی